Te pregatesti sa deschizi o sala prin programul START-UP NATION?
MBH Fitness Romania te ajuta sa alegi cele mai bune echipamente

Daca tocmai ai obtinut finantarea necesara pentru a-ti deschide propria ta sala de fitness si ai nevoie de un partener de incredere care sa te indrume in a alege cele mai bune si potrivite echipamente de fitness, ai ajuns unde trebuie. MBH FITNESS Romania este echipa alaturi de care proiectul tau finantat prin START-UP NATION va prinde contur! Fa primul pas spre succes si contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!

Cu siguranta, cea mai importanta investitie pe care vei fi nevoit sa o faci este aceea de achizitionare a echipamentelor si accesoriilor de fitness, acest pas depinzand si de tipul si complexitatea antrenamentelor pe care vrei sa le oferi viitorilor tai clienti. Astfel ca achiztionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Alege-ti echipamentele la recomandarea expertilor din domeniu

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul fitness-ului romanesc, consultantii MBH FITNESS Romania iti vor vor oferi sfaturi si oferte personalizate pe specificul salii tale.

Suntem alaturi de tine cu servicii complete de consultanta pentru concept, design, montaj, aparatura, garantie si mentenanta, cu preturi preferentiale si oferte personalizate in functie de buget, pentru ca proiectul tau sa fie finalizat cu succes.

De ce sa alegi echipa MBH FITNESS Romania ca principalul tau furnizor de echipamente de fitness?

Valoarea principala a companiei noastre este aceea de a va ajuta in drumul vostru spre succes. In functie de cerintele clientilor nostri, oferim in timp util sugestii si oferte complete pentru proiecte si aparate, astfel incat sa garantam clientului ca investitia lui va avea rezultate optime.

Iata beneficiile de care te vei bucura:

  • Consultanta gratuita in alegerea celor mai bune echipamente si in eficientizarea bugetului investit;
  • Oferte personalizate de echipamente care sa se potriveasca tipurilor de programe de antrenament;
  • Instructaj pentru folosirea tuturor echipamentelor achizitionate;
  • Mentenanta la toate aparatele de tip cardio, freeweight si forta.
  • Montaj gratuit valabil pentru echiparea completa a salii tale de fitness.  

Echipamente de fitness de ultima generatie

Iti punem la dispozitie echipamente cardio si aparate de fitness pentru a oferi o experienta completa clientilor tai: biciclete fitness, benzi alergare, aparate piept, aparate spate, aparate umeri, aparate picioare, aparate abdomen, aparate brate, cadre fitness, banci fitness, multistatii.

Daca iti doresti si tu o oferta personalizata, contacteaza-ne si te vom invita in showroom-ul nostru pentru a ne cunoaste!

Contacteaza-ne

Telefon:  (0722) 585 219 sau (0730) 006 092

E-mail:  office@mbhfitness.ro

Adresa showroom: sat Cernica intrarea Crisan nr4A, Cernica