Shandong MBH Fitness Co. Ltd s-a infiintat in 2001 sub forma unui mic atelier, iar acum se transforma cu pasi repezi intr-un mare producator chinez de echipamente de fitness. In prezent, baza de fabricatie MBH Fitness se intinde pe o suprafata de 86.000 m², dotata cu echipamente moderne si capacitate de productie de 8500 de unitati lunar

MBH Fitness Romania este distribuitorul oficial al MBH Fitness Co. Ltd.

MBH Fitness Romania este reprezentantul oficial al Shandong MBH Fitness Co. Ltd in Romania, sub conducerea lui Dinu Dumitrescu, antreprenor cu 10 ani de experienta in domeniul fitness-ului romanesc, si cel putin o sala de fitness complet echipata in toate orasele mari din tara.

Incepand cu luna septembrie 2019, va punem la dispozitie o gama larga de produse exclusive MBH Fitness, precum benzi de alergare, biciclete fitness, echipamente de forta si free weight personalizate dupa preferinte si bugetul dvs. alaturi de o echipa profesionista ce va vor sta la dispozitie pentru consultanta, montaj si mentenanta.

MBH Fitness Romania este distribuitorul oficial al MBH Fitness Co. Ltd.

Comenzile dvs pot fi onorate in cel mai scurt timp, livrate si montate in locatia dorita. MBH Fitness Romania ofera SOLUTII COMPLETE incepand cu constructia, echiparea si mentenanta unei sali de fitness de la zero (inclusiv: plan constructii, sistem acces automatizat, aparatura, office, etc).

Echipamentele MBH Fitness sunt vandute in peste 80 de tari. Cu reprezentanta oficiala in: India, Vietnam, Iran, Mexic, Turcia, Rusia, Suedia, si acum in Romania.

Productia se desfasoara in conformitate cu standardele ISO 9001: 2000. Materiile prime si produsele finite trec prin cinci runde de testare. Deasemenea, produsele MBH Fitness respecta normele CE, RoHS si ISO 20957-1: 2005 de siguranta. Echipa de proiectare urmareste indeaproape tendintele din lumea de fitness la nivel mondial si are capacitatea de a dezvolta 60 de modele noi si functionale in fiecare an.

PRINCIPIILE NOASTRE

Ne bazam pe principiul „Valoarea principala a companiei noastre este de a ajuta clientela sa aiba succes”. In functie de cerintele clientilor nostri, oferim in timp util sugestii si oferte complete pentru proiecte si aparate, astfel incat sa garantam clientul ca investitia lui poate si avea rezultate optime!

GARANTII MBH FITNESS ROMANIA

Echipa MBH Fitness Romania ofera:

  • Garantie 3 ani la Aparate Cardio ( invertor si motor ) cu posibilitate de extindere a perioadei de garantie contra cost;
  • Mentenanta pentru toate echipamentele;
  • Montaj gratuit valabil pentru utilarea completa a salilor.